Akcijska ponudba januar 2022

Posebna ponudba LL Viva velja ob predložitvi Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana od 20.1. do 7.3.2022 oziroma do odprodaje akcijskih zalog. Popusti se ne seštevajo, slike so simbolne.

NAPIHLJIVA BLAZINA ZA V KAD

Posebej oblikovane komore zagotavljajo podporo vratu in ramenom za udobje ter sprostitev med kopanjem. Zunanja stran je narejena iz mehkega frotirja. Blazino se na kad pritrdi z močnimi sesalnimi čepki, enostavno se jo napihne in izprazni, zavzame malo prostora za shranjevanje.

redna cena: 9,90 €

Akcijska cena: 7,92 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

DCF 1.0

TOALETNI STOL

Toaletni stol je nastavljiv po višini, udoben in praktičen. Ima snemljive ročaje in snemljivo posodo (5 l).

redna cena: 79,90 €

Akcijska cena: 63,92 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

STOL ZA PRHANJE Z NASLONJALOM

Kakovosten stol za prhanje je nastavljiv po višini. Ima integrirane ročaje na sedežu za podporo in prenašanje.

redna cena: 50,90€

Akcijska cena: 40,72 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

PROTIZDRSNA NALEPKA ZA KOPALNO KAD ALI TUŠ

Protizdrsna nalepka za kopalno kad ali tuš je namenjena večji varnosti v kopalnici in preprečevanju zdrsa. Ne vpliva na videz vaše kopalnice.

Redna cena: 14,90 €

Akcijska cena: 11,92 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

ŠČIPALEC ZA NOHTE Z LUPO

Ščipalec za nohte z lupo je primeren za varnejše striženje nohtov. Ima odstranljiv plastični pokrov za boljši oprijem, medtem ko lupa (magnetno pritrjena na vrh) omogoča boljši pogled na nohte. Ščipalec je lahek in zmanjša tveganje za poškodbe.

Redna cena: 4,90 €

Akcijska cena: 3,92 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

SET KRTAČ

Komplet z dolgimi, ergonomsko oblikovanimi ročaji z udobnim gumijastim oprijemom. Komplet vključuje glavnik s plastičnimi zobmi in mehko ščetko. Primeren za uporabnike z omejeno gibljivostjo rok ali ramen.

Redna cena: 20,06 €

Akcijska cena: 16,05 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

TRAK ZA ZAPESTJE PAVIS

Pripomoček za oporo in zaščito tako v primeru lažjih mišičnih poškodb kot tudi vnetjih tetiv in sklepov, ki nastanejo zaradi lažjih poškodb, pritiska ali preobremenitve. Univerzalna velikost za pričvrstitev traku. Opornica je narejena iz kombinacije dveh raztegljivih materialov (mehki bombažni velur in gosta najlonska mrežica). Pritisk se nastavi glede na potrebe posameznika in pri tem ne ovira krvnega obtoka.

Redna cena: 10,95 €

Akcijska cena: 8,76 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

KOMPRESIJSKA OPORNICA ZA ZAPESTJE OS1ST

Opornica za zapestje z lahkim, udobnim zapestnim tulcem podpira in stabilizira zapestje, zagotavlja mišično stabilnost, lajša bolečine v zapestju in pri artritisu, izboljšuje cirkulacijo, zmanjšuje otekline ter pomaga pri okrevanju. Patentirana tehnologija kompresijskega stiskanja®, odvajanje vlage, trpežen in mehak najlon, lahko jo nosite pod obleko. Na voljo v štirih velikostih.

Redna cena: 19,55 €

Akcijska cena: 15,64 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

OPORNICA ZA ZAPESTJE PAVIS

Nudi oporo in zaščito v primeru poškodovanih mišic, tetiv in sklepov, ki nastanejo zaradi pritiska, preobremenjenosti ali poškodbe. Posebna oblika opornice omogoča več načinov zapiranja, odvisno od želenega pritiska. Dve velikosti za levo in desno roko.

Redna cena: 32,65 €

Akcijska cena: 26,12 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

PODKOLENSKA OPORNICA PAVIS

Pripomoček za oporo in zaščito pri vnetjih kit in sklepov zaradi poškodb, pritiska in preobremenjenosti.Opornica je narejena iz kombinacije dveh raztegljivih materialov (mehki bombažni velur in gosta najlonska mrežica). Pritisk se nastavi glede na potrebe posameznika in pri tem ne ovira krvnega obtoka. Na voljo v dveh velikostih.

Redna cena: 18,62 €

Akcijska cena: 14,90 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

OPORNICA ZA KOLENO PAVIS

Opornica predstavlja izjemno učinkovit in hkrati udoben stabilizator pogačice, ki si ga enostavno namestite in je kot nekakšne vrste sodoben povoj. Ker je popolnoma odprta, jo lahko enostavno nosite in prilagodite želeno kompresijo. Odprtina okoli pogačice zagotavlja stabilnost. Ne ustvarja pritiska na poplitealno področje.
Velikosti: M, L, XL

Redna cena: 41,61 €

Akcijska cena: 33,29 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

GRELNA BLAZINA SISSEL HEAT WAVE

Električna grelna blazina za grelno terapijo zagotavlja večurni učinek toplote. Ima odstranljiv kabel in učinkuje v nekaj minutah po tem, ko jo povežemo s kablom. Je prenosljiva, ima funkcijo samodejnega izklopa, ko je dosežena delovna temperatura.

Redna cena: 45,38 €

Akcijska cena: 36,30 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

OPORNICA ZA GLEŽENJ BERNINA

Brezšivna cevasta opornica za gleženj z visoko stopnjo kompresije pomaga pri zvinih in posledicah zloma. Na voljo v petih velikostih.

Redna cena: 12,44 €

Akcijska cena: 9,95 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

KOMPRESIJSKE NOGAVICE SIGVARIS TRAVENO

Nogavice za na potovanje, namenjene preventivi, nudijo nogam čvrsto oporo, zmanjšujejo tveganje za trombozo ter otekanje gležnjev in nog. Tkanina iz inovativnih materialov preprečuje nastanek neprijetnih vonjav in zagotavlja prijeten občutek med nošenjem. Na voljo v treh barvah in različnih velikostih.

Redna cena: 19,03 €

Akcijska cena: 15,22 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

MASAŽNI VALJ MSD

Učinkovit masažni valj tako za površinsko masažo kot tudi za globjo masažo oziroma terapijo triger točk. Njegov tridimenzionalni vzorec z različnimi oblikami posnema roke maserja. S tem masažnim valjčkom izvajamo pritisk na triger točke v mišicah in s tem sprostimo njihovo napetost. Valjček je primeren tako za raztezanje kot tudi za vaje za moč.
Dimenzija: 140 x 330 mm

Redna cena: 30,50 €

Akcijska cena: 24,40 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

open

Prodajlne LL Vive navkljub najnovejšim Covid ukrepom delujejo po normalnem obratovalnem času.