Akcijska ponudba poletje 2022

Posebna ponudba LL Viva velja ob predložitvi Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana od 9.6. do 29.8.2022 oziroma do odprodaje akcijskih zalog. Popusti se ne seštevajo, slike so simbolne.

PODKOLENSKA OPORNICA PAVIS

Pripomoček za oporo in zaščito pri vnetjih kit in sklepov zaradi poškodb, pritiska in preobremenjenosti. Opornica je narejena iz kombinacije dveh raztegljivih materialov (mehki bombažni velur in gosta najlonska mrežica). Pritisk se nastavi glede na potrebe posameznika in pri tem ne ovira krvnega obtoka. Na voljo v dveh velikostih.

redna cena: 18,62 €

Akcijska cena: 14,90 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

KOLENSKA OPORNICA Z ODPRTINO ZA POGAČICO PAVIS

Učinkovit in udoben stabilizator pogačice, ki se ga enostavno namesti in je kot nekakšne vrste sodoben povoj. Namenjen rehabilitaciji kot kompresija in zaščita pri poškodbah, po bolezenskih stanjih pogačice in meniskusa. Primeren za zaščito med ukvarjanjem s športom. Velikosti: M, L, XL.

redna cena: 41,61 €

Akcijska cena: 33,29 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

STABILIZATOR POGAČICE PAVIS

Pomaga pri hitrejšem okrevanju, saj lahko z dvema elastičnima trakovoma prilagodite pritisk glede na obliko noge in vrsto težave. Odprtina na kolenu z mehkim silikonskim obročem zagotavlja stabilnost pogačice. Dve odstranljivi stranski opori omogočata dodatno stabilnost kolena. Na voljo v šestih velikostih, modre barve, 100% bombaž ob stiku s kožo.

redna cena: 109,50 €

Akcijska cena: 87,60 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

KOMPRESIJSKA OPORNICA ZA POGAČICO OS1ST

Opornica, primerna pri otekanju in bolečinah v kolenu, ki so najpogostejše pri pohodnikih in tekačih (patelarni tendinitis). Primerno tudi pri artritisu in podobnih težavah. Za uporabo med hojo ali vadbo za dodatno zaščito, podporo in stabilizacijo pogačice. Izdelana iz trpežnega in mehkega najlona, brez šivov. Na voljo v štirih velikostih.

Redna cena: 19,55 €

Akcijska cena: 15,64 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

NASTAVLJIVE BERGLE AIDAPT

Bergle za podlaket s čvrstim, a lahkim aluminijastim ohišjem in ergonomskim ročajem. Nastavljive po višini, varne, z odsevnikom za boljšo vidljivost in gumijastim spodnjim delom. Na voljo v različnih barvah in vzorcih, 10 stopenj nastavitve višine (do držala za roko): 787 – 991 mm.

20 % popust

s Kartico zvestobe

BLAZINA ZA VRAT AIDAPT

Zagotavlja mehko, a trdno oporo za glavo. Za večje udobje in sprostitev, zmanjšuje napetost v vratu, glavi in ramenih. Izdelana je iz spominske pene s prevleko iz velurja, ki je odstranljiva in pralna. Lahko se jo uporablja doma, zunaj, na potovanju ipd.

Redna cena: 9,90 €

Akcijska cena: 7,92 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

ZLOŽLJIVA PALICA S SEDEŽEM AIDAPT

Pohodna palica z udobnim, ukrivljenim ročajem s peno in vgrajenim zložljivim sedežem. Palica je izdelana iz aluminija, s plastičnim sedežem in nedrsečimi nogami. Največja dovoljena teža uporabnika je 100 kg.

Redna cena: 25,88 €

Akcijska cena: 20,70 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

PRIPOMOČEK ZA PRIJEMANJE IN POBIRANJE AIDAPT

Pripomoček s priročnimi kleščami za oprijemanje, udobnim ročajem in vrtljivo glavo (360˚). Lahka in trpežna konstrukcija za enostavno uporabo. Pomaga zmanjšati pritisk na hrbet med stegovanjem ali prepogibanjem. Na konico je pritrjen magnet za pobiranje manjših kovinskih predmetov. Dolžina: 600 mm

Redna cena: 9,70 €

Akcijska cena: 7,76 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

ELASTIČNA ZANKA MVS

Majhen in učinkovit pripomoček za raztezanje ter krepitev vseh mišičnih skupin, enostaven za uporabo. Zanka je večplastna, in zato tudi bolj trpežna. Ker so zanke debelejše, se med vadbo ne zvijajo.  Na voljo so štiri težavnosti (barve) elastike: rumena – lahka, rdeča – srednja, zelena – težka, modra - zelo težka. Velikost: 2,5 x 28 cm

20 % popust

s Kartico zvestobe

ODSTRANJEVALEC TRDE KOŽE BEURER MP 28

Odstranjuje in brusi trdo kožo na stopalih, vlaži in mehča razpokano kožo ter jo obnavlja. Z LED lučko se lahko osvetli površino kože. Kompletu so priloženi trije brusni valji (2 groba, 1 fini) in 2 bateriji 1,5V AA.

Redna cena: 34,13 €

Akcijska cena: 27,30 €

s Kartico zvestobe

Popust: 20 %

open

Prodajlne LL Vive navkljub najnovejšim Covid ukrepom delujejo po normalnem obratovalnem času.