Ortopedska obutev ročne izdelave iz naravnih in tehnično naprednih materialov, namenjena predvsem tistim, ki imajo težave z deformacijo stopal.

Ortopedska obutev

Pavis – ortopedski proizvodi za preventivo in rehabilitacijo

Podjetje PAVIS že več kot 45 let skrbi za kvalitetno in aktivno življenje. Nudi inovativne in učinkovite rešitve s širokim naborom ortopedskih proizvodov za preventivo kot tudi rehabilitacijo. Izdelki so od raziskave, razvoja, tkanja in proizvodnje izdelani v Italiji. Na voljo so v dveh linijah, namenjeni zdravljenju ali preventivi.

Hergos – za udobje naših nog Sabatini

Čevlji blagovnih znamk "Hergos" in "Sabatini" več kot stoletje skrbijo za udobje naših nog. Izstopajo po kakovosti in uporabi tehnično naprednih materialov, kot sta "Micraelast®" in "Setaelast®" in so namenjeni predvsem tistim, ki imajo težave z deformacijo stopal. Modelni razvojni oddelek in sodelovanje s specializiranimi inštituti sta prednosti, ki podjetju Sabatini Shoe Factory omogočata hitro zagotavljanje novih tehničnih rešitev za zadovoljitev različnih zahtev strank. Poleg tega jih odlikujejo skrbna izbira naravnih materialov, ročna izdelava, sodobne oblike in nenehne kontrole kakovosti.

open

Prodajlne LL Vive navkljub najnovejšim Covid ukrepom delujejo po normalnem obratovalnem času.