Kam po medicinske pripomočke in strokoven nasvet?

Kam po medicinske pripomočke in strokoven nasvet?

Specializirane prodajalne LL Viva Prisojna, Postojna in Idrija je odprl LL Grosist, katerega ustanoviteljica je Lekarna Ljubljana. Svojo ponudbo smo prvič predstavili v začetku aprila 2018, ko smo v bližini ljubljanskega Univerzitetnega kliničnega centra, na Prisojni ulici 7, odprli prvo prodajalno – LL Vivo Prisojna. Kmalu sta sledili še LL Viva Postojna v nakupovalnem centru Supernova Postojna in LL Viva Idrija na Lapajnetovi ulici, v bližini Zdravstvenega doma Idrija.

Pohvalimo se lahko s kakovostnimi izdelki za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. Naš primarni namen je, da smo v oporo gibalno oviranim, starejšim in vsem, ki v svojem vsakdanu potrebujejo pripomočke, ki jim bodo čim dlje omogočili samostojnost, neodvisnost in jim olajšali delo pri rutinskih opravilih, ki so večini ljudem samoumevna. Zelo smo veseli, ko lahko nekomu ponudimo takšen pripomoček in dobimo povratno informacijo, da je z njim življenje res lažje.

Kam po medicinske pripomočke in strokoven nasvet?

Poleg tovrstnih pripomočkov znamke Aidapt, katerih uvoznik in ekskluzivni zastopnik je LL Grosist, ponujamo tudi prehranska dopolnila, dermo-kozmetične izdelke, diagnostične aparate, živila za posebne zdravstvene namene ter pripomočke za vadbo in ohranjanje zdravja, ki so namenjeni vsem starostnim skupinam. LL Grosist je tudi uvoznik visoko kakovostnih ortopedskih opornic Pavis, ki so namenjene različnim delom telesa ter kakovostne ortopedske obutve Hergos in Sabatini, ki jo imamo v ponudbi že od začetka. Izkazalo se je, da so uporabniki zadovoljni z udobjem, kakovostjo in izgledom te obutve, zato smo asortima razširili in je sedaj na voljo tudi ortopedska obutev znamk Podartis ter Stonefly. Veliko modelov obutve je namenjenih osebam z različnimi deformacijami stopal, revmatičnim in diabetičnim bolnikom. Veseli smo spoznanja, da se osebe, ki uporabljajo našo obutev, vračajo.

Kam po medicinske pripomočke in strokoven nasvet?

Naš cilj je, da je LL Viva prepoznana po svoji strokovnosti, dostopnosti, prijaznosti in kakovostni ponudbi. Svoj trud bomo v prihodnje še bolj usmerili v pridobitev novih ekskluzivnih zastopstev, s katerimi bo ponudba še bolj pestra ter s pomočjo katere bomo zagotovili večjo prepoznavnost med kupci naših izdelkov in upamo tudi zgradili čvrst sistem lojalnosti in zaupanja med zaposlenimi v LL Vivi in našimi strankami.

open

Prodajlne LL Vive navkljub najnovejšim Covid ukrepom delujejo po normalnem obratovalnem času.