Prodajalne

LL Viva je specializirana prodajalna, v kateri lahko najdete medicinske pripomočke na naročilnice ali v redni prodaji. Zdravje je naša največja vrednota, zato smo tu, da vam pomagamo poskrbeti za telo in misli s pestro ponudbo najrazličnejših pripomočkov ter kakovostnim svetovanjem. S slednjim vam postreže naš usposobljeni kader, ki vam nudi tudi strokovno pomoč pri izbiri pripomočkov. Naš slogan “en pravi nasvet je dovolj” poudarja našo zavezo k iskanju najboljših rešitev za vaše zdravje.

Za vas redno pripravljajo tudi številna strokovna svetovanja in meritve. Obiščite jih v eni izmed poslovalnic in se seznanite z njihovimi strokovnimi storitvami, med katere spadajo tudi predstavitve uporabe izdelkov, svetovanje pri težavah z venskim popuščanjem in pri težavah s prostato, svetovanje pri težavah s kožo in lasiščem, svetovanje o uporabi opornic s prikazom nameščanja opornic ter predstavitev uporabe drugih pripomočkov.

V ponudbi izdelkov boste našli pripomočke za pomoč starejših pri vsakdanjih opravilih in pripomočke za gibalno ovirane osebe. Poleg tega smo pravi naslov tudi za ortopedsko obutev, opornice, diagnostične aparate, izdelke za oskrbo poškodb in ran, kozmetične izdelke in izdelke za osebno nego, otroški program, živila za posebne prehranske in zdravstvene namene. Ne nazadnje pa v LL Vivi nismo pozabili tudi na ljudi, ki trpijo za boleznimi sodobnega časa, saj lahko v naših poslovalnicah posežete tudi po izdelkih za odpravljanje oziroma lajšanje manjših težav.

LL Viva Prisojna

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 9. in 18. uro. Sobote, nedelje in prazniki zaprto.  

LL Viva Postojna

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro. Sobote med 8. in 16. uro, nedelje in prazniki zaprto.

LL Viva Idrija

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro. Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

LL Viva Litija

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro. Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

LL Viva KRANJ

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro. Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

LL VIVA BREZOVICA

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 9. in 18. uro. Sobote med 8. in 13. uro, nedelje in prazniki zaprto.

Pošljite nam sporočilo