Prodajalne

Zdravje je največja vrednota, zato je pomembno da zanj tudi poskrbimo. To je enostavno v poslovalnici LL Viva. LL Viva je specializirana prodajalna, kjer se najdejo medicinski pripomočki na naročilnice ali v redni prodaji. Ponudba je pestra in vam nudi, vse kar potrebujete, da okrepite in poskrbite za zdravje telesa in misli.

Prodajalne LL Viva so specializirane prodajalne z medicinskimi pripomočki, kjer boste našli velik izbiro različnih zdravil brez recepta ter drugih izdelkov za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. V ponudbi boste našli pripomočke za pomoč starejših pri vsakdanjih opravilih in pripomočke za gibalno ovirane osebe. Za vas redno pripravljajo tudi številna strokovna svetovanja in meritve. Obiščite jih v eni izmed poslovalnic in se seznanite z njihovimi strokovnimi storitvami, med katere spadajo tudi predstavitve uporabe izdelkov, svetovanje pri težavah z venskim popuščanjem in pri težavah s prostato, svetovanje pri težavah s kožo in lasiščem, svetovanje o uporabi opornic s prikazom nameščanja opornic ter predstavitev uporabe drugih pripomočkov.

Izdelki v specializiranih prodajalnah so namenjeni vsem starostnim skupinam. V ponudbi so tudi ortopedska obutev, opornice, diagnostični aparati, izdelki za oskrbo poškodb in ran, kozmetični izdelki in izdelki za osebno nego, otroški program, živila za posebne prehranske in zdravstvene namene. Ne nazadnje pa v LL Vivi niso pozabili tudi na ljudi, ki trpijo za boleznimi sodobnega časa, saj v njihovih poslovalnicah lahko posežete tudi po izdelkih za odpravljanje oziroma lajšanje manjših težav.

LL Viva Prisojna

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 9. in 18. uro., sobote, nedelje in praznike zaprto.  

LL Viva Postojna

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro., sobote med 8. in 16. uro, nedelje in praznike zaprto.

LL Viva Idrija

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro., sobote, nedelje in prazniki zaprto.

LL Viva Litija

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro, sobote, nedelje in prazniki zaprto

LL Viva KRANJ

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, sobote, nedelje in prazniki zaprto

Pošljite nam sporočilo