MEDICINSKI PRIPOMOČKI NA NAROČILNICO

V specializiranih prodajalnah LL Viva so za naše stranke na voljo medicinski
pripomočki na naročilnice za medicinske pripomočke

PREBERI VEČ

ISKALNIK

En pravi nasvet je dovolj

LL Viva prodajalne z medicinskimi pripomočki vam nudijo strokovno pomoč ob iskanju primernih izdelkov v naši ponudbi. V njej najdete pripomočke za pomoč starejšim pri vsakdanjih opravilih, pripomočki za gibalno ovirane osebe, ortopedsko obutev, opornice, diagnostične aparate, izdelke za oskrbo poškodb in ran, kozmetične izdelke in izdelke za osebno nego, otroški program ter živila za posebne prehranske in zdravstvene namene. Če ste v iskanju nasveta, ki šteje, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali najti prave izdelke za vaše potrebe.

AKCIJE IN ZNIŽANJA

AKTUALNO

O prodajalnah

V naših prodajalnah boste našli veliko izbiro različnih medicinskih pripomočkov, zdravil brez recepta ter drugih izdelkov za ohranjanje zdravja in dobrega počutja, redno bomo pripravljali tudi številna strokovna svetovanja in meritve. Obiščite nas in se seznanite z našimi strokovnimi storitvami, med njimi predstavitve uporabe izdelkov, kot so: svetovanje pri težavah z venskim popuščanjem in pri težavah s prostato, svetovanje pri težavah s kožo in lasiščem, svetovanje o uporabi opornic s prikazom nameščanja opornic ter predstavitev uporabe drugih pripomočkov.

Obiščite nas in se seznanite z našimi strokovnimi storitvami:

 LL Viva Prisojna

 LL Viva Postojna

 LL Viva Idrija

 LL Viva Litija

Pogosta vprašanja

Ali so izdelki v specializirani prodajalni namenjeni vsem starostnim skupinam?

Izdelki v specializirani prodajalni so namenjeni vsem starostnim skupinam. V ponudbi so pripomočki za pomoč starejšim pri vsakdanjih opravilih in pripomočki za gibalno ovirane osebe, ortopedska obutev, opornice, diagnostični aparati, izdelki za oskrbo poškodb in ran, kozmetični izdelki in izdelki za osebno nego, otroški program, živila za posebne prehranske in zdravstvene namene. V ponudbi LL Vive so tudi izdelki za odpravljanje oziroma lajšanje težav, povezanih z boleznimi sodobnega časa.

Sem mamica dveh otrok, starih 3 leta in 3. mesece. Ali lahko v specializirani prodajalni kupim vse za svojega novorojenca? Ali ponujate tudi prehranska dopolnila za starejšega otroka?

V specializirani prodajalni ponujamo otroško hrano, otroško kozmetiko, pripomočke za dojenje, body za dojenčke iz kakovostnega in mehkega bio bombaža, prav tako boste našli prehranska dopolnila tudi za vašega 3-letnika.

Potrebovala bi izdelek, ki bi zagotavljal oporo pri hoji ter zaščito in večje udobje nog. Ali mi kaj predlagate?

Na voljo imamo ortopedske čevlje podjetja Hergos, ki nudijo vse to, kar iščete. Čevlji blagovne znamke Hergos izstopajo po kakovosti in uporabi tehnično naprednih materialov in so namenjeni predvsem tistim, ki imajo težave z deformacijo stopal. Poleg tega jih odlikujejo skrbna izbira naravnih materialov, ročna izdelava, sodobne oblike in nenehne kontrole kakovosti. Oglasite se v specializirani prodajalni LL Viva Prisojna in lahko boste izbirali med različnimi modeli.

Na sprehodu sem nerodno stopila in si zvila gleženj. Ker sem nevešča povijanja s povoji, me zanima, ali imate na voljo tudi bandaže za gleženj?

Na voljo imamo veliko bandaž za gleženj. Najbolje bo, da se oglasite v specializirani prodajalni LL Viva Prisojna, kjer vam bomo z veseljem svetovali, katero izbrati in kako jo pravilno uporabljati.