Brezplačna dostava
pri naročilu nad 49.9 €
100% varen nakup
vrnemo kupnino
Dostava v 2 dneh
Ob naročilu do 13h
Garancija zadovoljstva
30 dnevna garancija
0.00 0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Prikaži košaricoNa blagajno

Predstavljamo Podartis: Pionirji ortopedske obutve

Podartis je italijanska blagovna znamka, znana po svojem inovativnem pristopu k ortopedski obutvi. Podjetje Podartis je bilo ustanovljeno z zavezanostjo k izboljšanju zdravja in udobja stopal. Dandanes so vodilno podjetje na področju oblikovanja specializirane obutve, ki je namenjena različnim patologijam stopal. Poslanstvo podjetja se vrti okoli reševanja težav s stopali za izboljšanje splošnega dobrega počutja strank, kar se odraža z njihovo predanostjo raziskavam, razvoju in uporabi najsodobnejše tehnologije pri vsakem modelu.

Ozadje znamke Podartis

Podjetje je bilo ustanovljeno pred več kot tremi desetletji z jasnim poudarkom na ustvarjanju rešitev za posameznike s posebnimi potrebami glede zdravja stopal. Skozi čas, se je podjetje nenehno razvijalo in doseglo številne mejnike, kot sta uvedba prvega terapevtskega čevlja s podplatom “Rocker” leta 1988 in razvoj prvega samoprilagodljivega čevlja leta 2003.

sedež podjetja Podartis
Sedež in proizvodnja podjetja Podartis v italijanskem mestecu Crocetta-Nogarè

Njihovi izdelki

Podartis ponuja raznoliko paleto izdelkov, vključno z ortopedskimi čevlji, po meri izdelanimi vložki, podpornimi nogavicami, opornicami in specializiranimi kremami. Podartisova obutev je primerna za vsakodnevno nošenje, okrevanje po operaciji in posebna stanja, kot sta diabetično in revmatično stopalo.

Kako se Podartis čevlji razlikujejo od ostalih?

Podartis čevlji se ponašajo z več lastnostmi, ki še povečajo njihovo ortopedsko učinkovitost. Med njimi so dodatna prostornina čevlja za morebitne deformacije in vložkom po meri, samooblikujoči se zgornji del, ki se stopalu popolnoma prilega in biomehanski podplati, zasnovani za zmanjšanje pritiska in izboljšanje stabilnosti. Poleg tega brezšivne podloge preprečujejo odrgnine, stabilizatorji hrbta pa zagotavljajo dodatno podporo. 

Podartisova specializacija

Izdelki Podartis so posebej zasnovani za zdravljenje različnih težav s stopali. To vključuje diabetično stopalo, revmatično stopalo, hallux valgus, kladivaste prste in okrevanje po operaciji. Vsako stanje zahteva specializirano obutev za obvladovanje simptomov in preprečevanje nadaljnjih zapletov. Izdelki za nego diabetičnega stopala so na primer zasnovani tako, da zmanjšujejo točke pritiska in preprečujejo razjede, ki so pogosti zapleti pri sladkornih bolnikih.

Njihovo učinkovitost podpirajo številne klinične raziskave in študije. Podjetje je izvedlo pionirske raziskave terapevtske obutve, vključno s prvo študijo o obutvi za diabetično stopalo leta 1994 in tekočimi študijami o biomehanskih podplatih, ki zmanjšujejo pritisk. Rezultat teh raziskav so patentirane tehnologije, ki podjetje Podartis razlikujejo od ostalih na področju ortopedske obutve.

Tehnološke inovacije

Obutev podjetja Podartis združuje več edinstvenih tehnologij za izboljšanje udobja in funkcionalnosti. Podplat “Timing Rocker® Sole” na primer pomaga zmanjšati utrujenost in viške pritiska med hojo ter spodbuja bolj naravno držo telesa med hojo. Druga inovacija je material Flexpell®, ki se uporablja v samoprilagodljivih zgornjih delih, ki se prilagajajo obliki stopala, zagotavljajo popolno prileganje in zmanjšujejo trenje.

Podartisova zavezanost raziskavam in razvoju se kaže v nenehnih inovacijah izdelkov. Podjetje sodeluje z mednarodnimi medicinskimi strokovnjaki in veliko vlaga v raziskave in razvoj za preizkušanje in izpopolnjevanje svojih izdelkov. Vsak izdelek opravi obsežno klinično testiranje, za zagotavljanje izpolnjevanja najvišjih standardov varnosti in učinkovitosti.

razbremenitev stopal s čevlji Podartis
Obremenitev stopala v navadnih čevljih (levo) – razbremenitev stopala z ortopedskimi čevlji Podartis (desno)

Kaj o čevljih Podartis menijo drugi?

Na izdelke Podartis prisegajo številni ljudje s težavami stopal po vsem svetu, prav tako pa njihovo uporabo priporočajo tudi zdravniki.

Kupci čevljev znamke Podartis hitro opazijo znatno olajšanje bolečin med hojo, poboljšanje zdravja stopal in bolj aktivno življenje.

Kam po čevlje Podartis?

Če imate težave z zdravjem stopal ali potrebujete specializirano obutev, si oglejte obsežno ponudbo izdelkov Podartis v spletni trgovini LL Viva

Spoznajte mešanico italijanske izdelave in najsodobnejše tehnologije namenjene reševanju bolezni stopal kot so diabetično stopalo, revmatoidni artritis, hallux valgus, kladivasti prsti, plantarni fasciitis, otekanje stopal, pomagajo pa tudi pri postoperativni rehabilitaciji.

e-Novice

Odkrijte svet zdravja in dobrega počutja v svojem e-poštnem nabiralniku – prijavite se za nasvete, obveščanje o ekskluzivnih ponudbah in še mnogo več!
Telefon:
01 723 36 89
Elektronska pošta:
info@llviva.si
Potrebujete pomoč?
Na voljo smo vam vsak
delavnik med 9.00 – 17.00

E-novice

Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.

E-novice

Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
Telefon:
01 723 36 89
Elektronska pošta:
info@llviva.si
Potrebujete pomoč?
Na voljo smo vam vsak
delavnik med 9.00 – 17.00
Copyright © LL Viva 2023. Vse pravice pridržane.