...
Brezplačna dostava
pri naročilu nad 49.9 €
100% varen nakup
vrnemo kupnino
Dostava v 2 dneh
Ob naročilu do 13h
Garancija zadovoljstva
30 dnevna garancija
0.00 0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Prikaži košaricoNa blagajno

Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je

LL GROSIST družba za prodajo farmacevtskih, medicinskih in drugih proizvodov na debelo d.o.o.

Osebni podatki, ki jih zbiramo

Ko obiščete spletno mesto, samodejno zberemo nekatere podatke o vaši napravi, vključno z informacijami o vašem spletnem brskalniku, IP naslovu, časovnem pasu in nekaterih piškotkih, ki so nameščeni v vaši napravi.

Pri komunikaciji preko e-pošte ali pri telefonskem pogovoru z nami boste morda pozvani, da vnesete svoje ime, e-poštni naslov, telefonsko številko ali druge podatke, ki bodo omogočili lažje zadoščenje vašim potrebam oz. vašim željam.

Ko na spletnem mestu izpolnite kontaktni obrazec, od vas zberemo določene podatke, vključno z URL-jem spletnega mesta, vašim imenom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko in imenom podjetja, vendar ne omejeno nanje. Te podatke imenujemo “Informacije o obrazcu”.

Ko v tej politiki zasebnosti govorimo o »osebnih podatkih«, govorimo o informacijah o napravi in informacijah o obrazcih.

Piškotki

Lahko se odločite, da vas računalnik vsakič opozori, ko pošljete piškotek, ali pa izključite vse piškotke. To lahko storite v nastavitvah brskalnika. Vsak brskalnik je nekoliko drugačen, zato si oglejte meni Pomoč v vašem brskalniku. V tem meniju lahko uporabo piškotkov prilagodite vašim željam. Če onemogočite piškotke, bodo onemogočene tudi nekatere funkcije, zaradi katerih je vaša izkušanja na naši spletni strani učinkovitejša, nekatere naše storitve pa ne bodo delovale kot bi morale.

Uporaba osebnih podatkov

Zbrane osebne podatke uporabljamo predvsem za:

  • vzpostavitev stika z osebami, ki so se prostovoljno oglasili prek spletnega mesta,
  • komunikacijo z vami,
  • za podajo informacij glede na deljene preference ali za oglaševanje v zvezi z našimi storitvami,
  • za pomoč pri iskanju morebitnih tveganj in goljufij (zlasti vašega naslova IP),
  • za splošno izboljšanje in optimizacijo našega spletnega mesta (na primer z ustvarjanjem analitike o tem, kako naše stranke brskajo po spletnem mestu in kako v njem sodelujejo, ter oceniti uspeh naših trženjskih in oglaševalskih kampanj).

Hramba osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili le toliko časa, kolikor je potrebno za uresničitev namenov, za katere smo jih zbrali, vključno z namenom izpolnjevanja zakonskih, računovodskih in drugih zahtev.

Za določitev ustreznega obdobja hrambe osebnih podatkov upoštevamo količino, naravo in občutljivost osebnih podatkov, potencialno tveganje za škodo zaradi nepooblaščene uporabe ali razkritja vaših osebnih podatkov, namene, za katere obdelujemo vaše osebne podatke, in dejstvo ali lahko te cilje dosežemo z drugimi sredstvi in veljavnimi zakonskimi zahtevami. Kadarkoli pa se lahko obrnete na nas in zahtevate, da izbrišemo vse vaše osebne podatke.

Razkritje osebnih podatkov tretjim osebam

Vaše osebne podatke lahko delimo s tretjimi osebami v naslednjih primerih:

  • vaše osebne podatke lahko posredujemo našim poslovnim partnerjem, ki nam nudijo storitve ali po potrebi za izvajanje storitve, ki ste jo zahtevali,
  • za vaše izboljšanje in optimizacijo naših storitev vam lahko ponudimo podatke o vašem obisku pri ponudnikih analitike in iskalnikov. Te informacije običajno delimo samo v obliki, ki vas neposredno ne identificira,
  • vaše osebne podatke lahko posredujemo našim strokovnim svetovalcem (kot so odvetniki, računovodje in finančni svetovalci), če so potrebni za naše strokovno svetovanje,
  • vaše osebne podatke lahko posredujemo organom pregona ali regulativnim organom, če tako zahteva zakonodaja.

Vaše pravice

Pravico imate dostopati do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas in zahtevati, da se vaši osebni podatki popravijo, posodobijo ali izbrišejo. Če želite uveljaviti to pravico, nas kontaktirajte preko kontaktnih podatkov, ki so objavljeni na naši spletni strani.

Spremembe

To politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo, zaradi naše prakse ali iz drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.

Datum zadnje spremembe politike zasebnosti: 27. 2. 2023.

e-Novice

Odkrijte svet zdravja in dobrega počutja v svojem e-poštnem nabiralniku – prijavite se za nasvete, obveščanje o ekskluzivnih ponudbah in še mnogo več!
Telefon:
01 723 36 89
Elektronska pošta:
info@llviva.si
Potrebujete pomoč?
Na voljo smo vam vsak
delavnik med 9.00 – 17.00

E-novice

Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.

E-novice

Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
Telefon:
01 723 36 89
Elektronska pošta:
info@llviva.si
Potrebujete pomoč?
Na voljo smo vam vsak
delavnik med 9.00 – 17.00
Copyright © LL Viva 2023. Vse pravice pridržane.